Paul Pogba, nerăbdător să revină pe teren după reducerea suspendării la 18 luni
|

Paul Pogba, nerăbdător să revină pe teren după reducerea suspendării la 18 luni

Mijlocașul lui Juventus, Paul Pogba, este nerăbdător să revină pe terenurile de fotbal, după ce suspendarea pentru dopaj i s-a redus de la patru ani la 18 luni. Fotbalistul a spus miercuri că visează să joace la Cupa Mondială din 2026 cu Franța, potrivit Reuters.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus pedeapsa jucătorului în vârstă de 31 de ani la începutul acestei luni, după ce acesta a fost suspendat provizoriu de Agenția Națională Anti-Doping din Italia (NADO Italia) în septembrie 2023, în urma unui test pozitiv pentru DHEA, o substanță interzisă care crește nivelul de testosteron, conform Mediafax. Pogba, care a făcut apel la TAS susținând că ingerarea de DHEA nu a fost intenționată, va fi eligibil pentru a reveni în joc pentru Juventus în martie – și spune că este mai puternic, mai înțelept și chiar dispus să ia o reducere de salariu. „Sunt gata să revin la normal în 2025. Am o singură dorință, să joc fotbal. Realitatea este că sunt un jucător al lui Juve și mă pregătesc să joc pentru Juve”, a declarat Pogba miercuri pentru ziarul italian Gazzetta dello Sport. „Nu trebuie să vorbesc eu, terenul va vorbi și apoi (antrenorul) Thiago Motta va judeca cu proprii ochi, pe baza a ceea ce vede. Sunt gata să renunț chiar și la bani pentru a juca din nou pentru Juve. Vreau să revin”, a adăugat jucătorul, care are contract cu Juventus până în iunie 2026. Pogba, care a jucat ultima dată pentru Juventus în urmă cu peste un an, într-o victorie cu 2-0 la Empoli, a declarat că primirea suspendării inițiale a fost cel mai dificil moment din cariera sa.

„A fost un an foarte dificil și ceea ce m-a durut cel mai mult a fost să petrec fiecare zi în afara stadionului și (centrului de antrenament al Juventus) Continassa, ducându-mi copiii la școală fără a putea intra să mă antrenez sau să joc pentru Juventus”, a mai spus jucătorul. Pogba a adăugat că dorește, de asemenea, să revină în echipa Franței a lui Didier Deschamps, înainte de Cupa Mondială 2026 din Statele Unite, Mexic și Canada. „Visul Cupei Mondiale există, dar Deschamps nu a închis ușile pentru nimeni. Depinde de mine să le deschid. El mi-a spus să muncesc”, a declarat mijlocașul.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *