Pero Milosevic, antrenorul din Muntenegru, preia conducerea echipei SCM Poli Timișoara în handbal masculin
|

Pero Milosevic, antrenorul din Muntenegru, preia conducerea echipei SCM Poli Timișoara în handbal masculin

Muntenegreanul Pero Milosevic a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei de handbal masculin SCM Politehnica Timişoara, în locul lui Mihai Rohozneanu, a anunţat, miercuri, clubul, într-un comunicat remis AGERPRES.
În vârstă de 62 de ani, Milosevic revine la SCM Politehnica, după ce a obţinut cele mai bune rezultate din ultimele decenii pentru handbalul timişorean. În perioada 2015-2020, Milosevic a condus-o pe Poli la câştigarea medaliei de bronz în Liga Zimbrilor, în 2016, urmată de participarea în Cupa EHF, şi de cucerirea Cupei României în 2019, potrivit Agerpres.

Fostul antrenor principal, Mihai Rohozneanu, rămâne în club, urmând a activa la Centrul de Copii şi Juniori.Echipa tehnică a formaţiei de pe Bega va fi completată de antrenorul secund Andrei Păiuş şi de preparatorul fizic Sorin Sărăndan. Poli ocupă locul 11 în Liga Naţională (din 14 echipe), cu 14 puncte după 17 etape. Echipa de pe Bega venea după trei înfrângeri consecutive, două în campionat şi una în primul tur al Cupei României. Milosevic va debuta pe 24 februarie, în deplasare, cu CSA Steaua.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *