Pescobar anunță că își face academie de fotbal pe care o va sponsoriza în secret! E exclusă orice asociere cu Anamaria Prodan!
|

Pescobar anunță că își face academie de fotbal pe care o va sponsoriza în secret! E exclusă orice asociere cu Anamaria Prodan!

Paul Nicolau, zis Pescobar, patronul Tavernei Racilor, pare că nu mai știe ce să facă să își facă imagine! Prezent la meciul României cu Ucraina de la Euro, acesta a acuzat că a fost jefuit de hoți. Deși casa i-a fost spartă, imaginile au arătat că alarma nu a pornit. La nici câteva zile după, Pescobar s-a lipit de un nou anunț: își face academie de fotbal, pe care o va sponsoriza în secret, deși a anunțat fondarea ei!

Academia va purta numele unui celebru fotbalist, însă deocamdată acest nume e tot secret, la fel ca finanțarea anunțată!

„Mă gândesc la o academie de fotbal împreună cu un fost mare jucător român. Vreau să mă implic și eu cumva pentru copii. Într-o săptămână anunțăm. E undeva lângă București, în Ilfov. E un proiect mare. (n.r. Cu cine vei colabora?) Nu pot să zic pentru că o să poarte numele lui. Eu doar vin și pivotez din spate cu buzunarul drept”, a declarat Pescobar, potrivit Fanatik. Întrebat de presă dacă e posibil să se asocieze cu celebra impresară Anamaria Prodan, care deține și experiență și jucători și cunoaște domeniul în detaliu, Pescobar a spus  că e total exclus!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *