Ploaia i-a derutat pe toţi
|

Ploaia i-a derutat pe toţi

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, consideră că întreruperea meciului cu Danemarca din optimile Euro-2024, din cauza ploii, a destabilizat echipa sa, care a avut o evoluţie impresionantă în primele 20 de minute, notează news.ro.

“Primele douăzeci de minute ale meciului au fost cele mai bune pe care le-am jucat de la începutul turneului, dar apoi ploaia i-a derutat pe toţi. Danemarca nu a evoluat bine în prima repriză, dar în a doua ne-a pus mai multă presiune. Avem mult de lucru înainte de sferturile de finală, trebuie să avem mai multă răbdare în faza de construcţie şi să aşteptăm momentele potrivite”, a declarat Nagelsmann. În minutul 36, când începuse o ploaie torenţială, iar cerul era luminat de fulgere, arbitrul englez Michael Oliver a întrerupt meciul, trimiţând jucătorii celor două echipe la vestiare. Decizia arbitrului s-a dovedit foarte bună, în scurt timp terenul fiind lovit de grindină. Partida a fost reluată după 25 de minute de întrerupere. La rândul său, mijlocaşul danez Thomas Delaney a declarat că echipa sa a suferit mult la acest meci: “Este foarte greu. Am întâlnit o echipă bună. Trebuia doar să înfigem cuţitul în rană. Nu ştiu dacă a fost un mare ofsaid la golul nostru, dar probabil a fost vina mea. A fost ca o găleată de apă rece peste capul meu. Ne-am implicat mult, am suferit mult, trebuie să fim sinceri şi să spunem şi asta. A fost un meci greu pentru noi şi probabil la fel a fost şi pentru Germania”.

Echipa naţională a Germaniei a învins sâmbătă seara, la Dortmund, scor 2-0, reprezentativa Danemarcei, în optimile Euro 2024. Germania s-a calificat în sferturi. Golurile au fost marcate de Havertz (53) şi Musiala (69).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *