Poliţia a găsit fotografii private ale lui Schumacher în cazul de şantajare a familiei sale
|

Poliţia a găsit fotografii private ale lui Schumacher în cazul de şantajare a familiei sale

Autorităţile germane au găsit fotografii legate de viaţa privată a fostului septuplu campion mondial de Formula 1 Michael Shumacher în investigaţia privind o tentativă de şantajare a familiei sale, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

”Un rezultat intermediar iniţial al analizei înregistrărilor de date găsite este acum disponibil. Acestea includ fişiere foto referitoare la viaţa privată a familiei Schumacher”, au spus procurorii din oraşul german Wuppertal. Cercetările sunt în desfăşurare, au adăugat procurorii, care nu au oferit mai multe detalii despre suspecţi invocând legile privind confidenţialitatea. Două persoane bănuite că ar fi şantajat familia fostului mare pilot german de Formula 1 Michael Schumacher (55 ani) au fost arestate în iunie. Suspecţii au ameninţat că vor publica datele pe dark web dacă nu primesc milioane de euro, au spus procurorii.

Un purtător de cuvânt al lui Schumacher a refuzat să comenteze cazul. Fostul campion mondial nu a fost văzut în public de când a suferit o leziune cerebrală gravă într-un accident de schi într-o vacanţă de familie în Alpii francezi, în decembrie 2013. Familia lui Schumacher menţine o intimitate strictă cu privire la starea sa, accesul fiind limitat doar la cei apropiaţi lui.
Ziarul local Suedkurier a relatat că suspecţii sunt un tată în vârstă de 53 de ani, agent de pază la un club de noapte din Konstanz, şi fiul său de 30 de ani.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *