Răducanu se retrage din proba de dublu mixt. Murray își încheie cariera la Wimbledon
|

Răducanu se retrage din proba de dublu mixt. Murray își încheie cariera la Wimbledon

Emma Răducanu se va putea uita la meciul de fotbal al Angliei. Ea s-a retras din proba de dublu mixt de sâmbătă seară, în care trebuia să joace alături de Andy Murray. Ea are o probemă fizică temporară la încheieturii mâinii. Involuntar, asta îneamnă și sfârșitul carierei lui Murray la Wimbledon, potrivit mediafax.

Vineri după-amiază, Răducanu a învins-o pe Maria Sakkari pentru a ajunge în a doua săptămână a competiției de simplu de la Wimbledon, iar sâmbătă seară, ea trebuia să joace meciul de dublu mixt cu Murray pe terenul numărul 1, împotriva lui Marcelo Arevalo și Shuai Zhang. Murray nu mai poate face pereche în ultimul moment, conform regulilor de la Wimbledon, ceea ce înseamnă că acesta este sfârșitul pentru el. Ultimul său meci a fost alături de fratele său Jamie Murray, pierdut în fața lui Rinky Hijikata și John Peers la începutul acestei săptămâni. Răducanu se confruntă cu Lulu Sun pentru un loc în sferturile de finală, și se crede că își protejează încheietura mâinii.

“Din păcate, m-am trezit cu o rigiditate la încheietura mâinii drepte în această dimineață, așa că, prin urmare, am decis să iau decizia foarte grea de a mă retrage din proba de dublu mixt din această seară. Sunt dezamăgită, deoarece abia așteptam să joc cu Andy, dar trebuie să am grijă”.a declarat Răducanu.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *