Real Madrid a oficializat plecarea căpitanului Nacho Fernandez
|

Real Madrid a oficializat plecarea căpitanului Nacho Fernandez

Real Madrid a oficializat marţi, prin intermediul unui comunicat, plecarea fundaşului Nacho Fernandez, căpitanul care a condus echipa spaniolă de fotbal la câştigarea celui de-al 15-lea său titlu de campioană a Europei, pe 1 iunie la Londra, şi care a evoluat întreaga sa carieră de până acum la gruparea de pe Santiago Bernabeu, informează EFE.

Nacho, în vârstă de 34 de ani, a sosit la academia clubului Real Madrid în 2001, la vârsta de 10 de ani, făcându-şi debutul la prima echipă în aprilie 2011, sub comanda antrenorului Jose Mourinho. În cele 12 sezoane care au trecut de atunci, el a disputat în total 364 de meciuri în tricoul “blanco”, reuşind să devină, alături de croatul Luka Modric, jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria lui Real Madrid (26): 6 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri de campion al Spaniei, 2 Cupe ale Regelui şi 5 Supercupe ale Spaniei. Campion european cu selecţionata Under-21 a Spaniei, Nacho participă în prezent la EURO 2024 cu prima reprezentativă a ţării sale, pe care a ajutat-o anul trecut să câştige Liga Naţiunilor.

Clubul Real Madrid a ţinut să-i ureze “mult succes în noua etapă a vieţii” lui Nacho Fernandez, care se pregăteşte să plece în Arabia Saudită, la echipa Al-Qadisiyah FC, proaspăt promovată în prima ligă a acestei ţări, antrenată de spaniolul Jose Miguel Gonzalez “Michel” şi care îi va plăti un salariu de 10 milioane de euro pe an, în următoarele două sezoane.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *