Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton, este pe deplin concentrat asupra a ceea ce se întâmplă pe teren
|

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton, este pe deplin concentrat asupra a ceea ce se întâmplă pe teren

Antrenorul echipei engleze de fotbal Brighton & Hove Albion, Roberto De Zerbi, a declarat marţi că este pe deplin concentrat asupra a ceea ce se întâmplă pe teren, pe fondul speculaţiilor despre viitorul său, informează Reuters, potrivit Agerpres.
De Zerbi, în vârstă de 44 de ani, l-a înlocuit pe Graham Potter la Brighton în 2022. Numele italianului este vehiculat în legătură cu preluarea băncii tehnice a unor formaţii de top, printre care Bayern Munchen, FC Barcelona şi Liverpool, ai căror antrenori, Thomas Tuchel, Xavi Hernandez, respectiv Juergen Klopp, vor pleca la finalul sezonului. “Sunt în continuare mândru să fiu antrenorul lui Brighton. Ştiu că sunt foarte norocos să lucrez cu aceşti jucători, să lucrez la acest club. Mi-ar plăcea să concurez cu o echipă completă, dar încerc să joc cu fotbaliştii disponibili şi cred că sunt suficienţi”, le-a declarat ziariştilor De Zerbi, sub contract până în 2026 cu “pescăruşii”. Cel care a antrenat-o în Ucraina pe Şahtior Doneţk şi în Serie A pe Sassuolo a afirmat săptămâna trecută că va discuta cu proprietarii lui Brighton înainte de a lua o decizie.

“(Viitorul) nu este o problemă, este o parte a muncii mele. În acest moment vreau să fiu concentrat şi să fiu cu gândul la obiectivul pe care îl avem. În acest moment am contractul. Accentul este pe ceea ce se întâmplă teren”, a spus fostul mijlocaş al lui CFR Cluj. “Sunt foarte relaxat. Problemele sunt jucătorii accidentaţi şi pregătirile pentru meciul următor. Acestea sunt problemele, nu contractul sau viitorul meu”, a adăugat italianul.

Brighton, locul 9 în Premier League când mai sunt nouă etape, va juca miercuri pe terenul lui Bentford, care se află pe locul 15.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *