‘Să le arătăm nemților că suntem mai buni ca ei!’
|

‘Să le arătăm nemților că suntem mai buni ca ei!’

Daniel Funeriu le propune suporterilor români de la Euro 2024 modelul japonez. După ce au impresionat întreaga Europă prin prestația de la meciul cu Ucraina și au fost supranumiți „zidul galben”, suporterii români ar putea impresiona din nou cu un gest făcut și de suporterii japonezi la Cupa Mondială din 2022. Fostul ministru al educației propune organizarea unei acțiuni de strângere a gunoaielor din tribune după meci.

„Să le arătăm nemților că suntem mai buni ca ei! La meciurile cu Belgia şi Slovacia, să strângem gunoaiele din tribunele “noastre”, la fel ca japonezii. Să ne organizăm: să fie câte 2 responsabili pe sector, care să aducă, fiecare, 5 saci mari de gunoi in care să strângem gunoaiele din tribuna noastră după meci.

La România-Slovacia eu mă ocup de sectorul 30A. Cei care se bagă să îmi dea mail la danielfuneriu@yahoo.com şi la pauză fac cinste cu o bere pentru fiecare.
Rog distribuiți. Așa o să facem și APEX-CURĂȚENIE: Advanced Program of Excellence în Curățenie”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook. România va întâlni reprezentativa Belgiei, sâmbătă seara, de la ora 22.00, în a doua etapă din faza grupelor de la Euro 2024. În prima etapă, România s-a impus cu 3-0 în meciul contra Ucrainei. În ultima etapă, România va întâlni Slovacia.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *