Sărbătoare la Madrid. Real a câștigat al 36-lea titlu de campioană a Spaniei. Suporterii îl cer pe Mbappe la echipă
|

Sărbătoare la Madrid. Real a câștigat al 36-lea titlu de campioană a Spaniei. Suporterii îl cer pe Mbappe la echipă

Mii de persoane sărbătoresc pe străzile Madridului câştigarea celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei de către echipa Real Madrid, conform news.ro.

Mai întâi la Valdebebas, centrul lor de antrenament, şi apoi pe străzile Madridului, jucătoriii au fost înconjuraţi de o mulţime de fani. De la balconul Primăriei madrilene, antrenorul Carlo Ancelotti a cântat alături de fani. “Vom cânta cel mai frumos cântec din lume. Hala Madrid şi nimic mai mult”, a spus Ancelotti.

  ???????? @MrAncelotti: “Ahora vamos a cantar la canción más bonita del mundo…”#36Ligas pic.twitter.com/ppTgPvMrjC
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 12, 2024   Fanii au cerut aducerea atacantului francez Kylian Mbappe, l-au lăudat pe Vinicius, care merită Balonul de Aur, dar au cerut şi ca Luka Modrici să rămână la echipă. Echipa a ajuns la Plaza Cibeles, unde a ieşti din autocarul descoperit, jucătorii au dansat şi au cântat alături de fani.  Punctul culminant a fost atunci când căpitanul Nacho a aşezat o eşarfă şi un steag al Real Madrid pe statuia zeiţei şi a ridicat trofeul de pe vârful Cibeles. La 1 iunie, Real Madrid va avea ocazia de a adăuga un al 15-lea titlu de Liga Campionilor în palmaresul său, finala urmând să se joace împotriva Borussiei Dortmund. ???? ???? ¡El sueño de @MrAncelotti es el de todos los #Madridistas!#36Ligas pic.twitter.com/tc0CI9sysc — Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 12, 2024 >  

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *