Saul Alvarez îşi va anunţa următorul adversar săptămâna viitoare
|

Saul Alvarez îşi va anunţa următorul adversar săptămâna viitoare

Boxerul mexican Saul ”Canelo” Alvarez, campionul absolut al categoriei supermijlocie, a declarat că până săptămâna viitoare îşi va alege rivalul pentru lupta din 4 mai, prevăzută la Las Vegas în Statele Unite, transmite EFE, potrivit Agerpres..
”Ştim cu cine voi lupta pe 4 mai. Pregătesc detaliile cu adversarul şi sper ca săptămâna viitoare sau la sfârşitul acesteia să-l anunţ. Avem deja locaţia în Las Vegas pe 4 mai”, a explicat campionul mexican. Considerat cel mai bun boxer (pound for pound) din 2021, ”Canelo” a luptat pentru ultima dată în septembrie anul trecut, când l-a învins la puncte pe americanul Jermell Charlo şi a obţinut a 60-a sa victorie în ringul profesionist. El şi-a apărat cu succes titlurile mondiale WBA, WBC, IBF şi WBO, în faţa unui adversar care a sărit peste două categorii de greutate pentru acel meci. Media mexicană sugerează că următorul adversar al lui ”Canelo” s-ar putea alege dintre David Benavidez, Terence Crawford şi Jermall Charlo, fratele lui Jermell.

Pe lângă dezvăluirea faptului că este aproape de a perfecta următoarea luptă, ”Canelo” a adăugat că mai are cel puţin cinci ani ca boxer profesionist. Palmaresul lui numără 60 victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *