Steaua Bucureşti a câştigat al optulea titlu naţional consecutiv şi al 20-lea în total la polo, după ce a învins-o pe Dinamo
|

Steaua Bucureşti a câştigat al optulea titlu naţional consecutiv şi al 20-lea în total la polo, după ce a învins-o pe Dinamo

Steaua Bucureşti a câştigat, sâmbătă, al optulea titlu naţional consecutiv şi al 20-lea în total, la polo, după a treia victorie în finala Superligii Naţionale, cu Dinamo Bucureşti. Titlul la feminin a revenit tot echipei Steaua Bucureşti. Steaua Bucureşti a câştigat meciul de sâmbătă, în bazinul adversarei, cu scorul de 13-8. Anterior, în primele trei confruntări din finală, Steaua a câştigat cu 7-6 şi 12-7, apoi a pierdut cu 9-10, astfel că are 3-1 la general şi devine campioană naţională pentru a 20-a oară în total şi a opta oară consecutiv, scrie news.ro.

La fel ca în ultimii ani, Steaua Bucureşti va avea drept de joc în preliminariile Ligii Campionilor. În semifinale, Steaua Bucureşti a trecut de Rapid Bucureşti, cu 2-0 la general, iar Dinamo Bucureşti a eliminat vicecampioana CSM Oradea, cu 2-1 la general.
CSM Oradea, care a dominat Superliga între 2006-2015 cu nouă titluri consecutive, a jucat finala de fiecare dată de atunci, în compania formaţiei Steaua Bucureşti. În sezonul 2023-2024, CSM Oradea a obţinut medalia de bronz în faţa Rapid Bucureşti, cu 3-0 la general. La feminin, campionatul s-a încheiat tot cu Steaua Bucureşti campioană, urmată pe podium de Rapid Bucureşti şi CSM Unirea Alba Iulia. Premii individuale: golgeter – Alina Olteanu (Rapid, 110 goluri), cea mai tehnică jucătoare – Krisztina Szeghalmi (Steaua), cel mai bun portar – Diana Togănel (Steaua) şi antrenorul anului – Ionuţ Cismaru (Steaua).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *