Superliga de fotbal. U Cluj s-a impus la Buzău și a urcat pe primul loc în clasament
|

Superliga de fotbal. U Cluj s-a impus la Buzău și a urcat pe primul loc în clasament

U Cluj s-a impus la Buzău și a urcat pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal. Partida a făcut parte din etapa a VII-a a campionatului național. Tot luni se va desfășura partida UTA Arad-Farul Constanța.

Partida Gloria-U Cluj s-a desfășurat luni seara la Buzău. Oaspeții s-au impus cu 2-0. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 27 din penalti, iar atacantul senegalez Mamadou Thiam a mărit diferența în minutul 43. În urma acestui rezultat U Cluj a urcat pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal. Clujenii au 15 puncte din șapte meciuri și rămân neînvinși în actuala ediție de campionat, la fal ca gălățenii de la Oțelul. Gloria Buzău, însă, are doar cinci puncte și ocupă ultima poziție în clasament. Etapa viitoare, buzoienii vor juca în deplasare cu Unirea Slobozia. Al doilea meci de luni este UTA Arad-Farul Constanța. Partida va începe la ora 22.00. Arădenii ocupă poziția a 13-a cu șase puncte, în timp ce constănțenii sunt pe locul 11 cu șapte puncte. Celelalte meciuri din etapa a VII-a s-au desfășurat în weekend. Vineri Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Rapid București s-a impus în deplasare, cu 2-1, în fața echipei Poli Iași.

Sâmbătă s-au desfășurat partidele Sepsi Sf.Gheorghe-Unirea Slobozia 0-1 și Dinamo București-Universitatea Craiova 2-1. Duminică CFR Cluj a învins pe teren propiru FC Botoșani cu 3-0, iar Hermannstadt a trecut de FCSB, scor 2-0.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *