Ucraina, viitoarea adversară a României, a remizat în deplasare cu Germania (0-0), într-un meci de pregătire
|

Ucraina, viitoarea adversară a României, a remizat în deplasare cu Germania (0-0), într-un meci de pregătire

Selecţionata Ucrainei, viitoarea adversară a României la EURO 2024, a terminat la egalitate, scor 0-0, cu naţionala Germaniei, într-un meci de pregătire pentru Campionatul European de fotbal (14 iunie – 14 iulie), disputat luni seară pe stadionul Max Morlock din Nurnberg, relatează Agerpres.

Fără cei patru jucători care au disputat sâmbătă finala Ligii Campionilor – Toni Kroos, Antonio Rudiger (ambii de la Real Madrid), Nico Schlotterbeck şi Niclas Fullkrug (de la Borussia Dortmund) -, Germania nu a putut obţine mai mult decât o remiză în faţa unei echipe ucrainene care s-a apărat foarte sus şi a mizat în special pe contraatac. A revenit în schimb în poarta Mannschaft goalkeeper-ul Manuel Neuer, care nu mai jucase pentru naţionala ţării sale de la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Neuer a reuşit să-şi salveze echipa în prima repriză, la un şut al lui Roman Iaremciuk. Germania, gazda EURO 2024, va disputa ultimul său meci de pregătire, vineri la Moenchengladbach împotriva Greciei, cu şapte zile înaintea partidei de deschidere a Campionatului European, în care va înfrunta Scoţia, în Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt. Tot luni, Anglia a dispus cu 3-0 de Bosnia-Herţegovina în primul său meci de pregătire pentru EURO 2024, disputat la Newcastle. Au marcat Cole Palmer (66 din penalty), Trent Alexander-Arnold |(85) şi Harry Kane (89).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *