Un jucător de fotbal american, acuzat de agresiune sexuală în timpul unui zbor transoceanic
|

Un jucător de fotbal american, acuzat de agresiune sexuală în timpul unui zbor transoceanic

Brandon McManus, un jucător de fotbal american, a fost acuzat de agresiune sexuală în timpul unui zbor transoceanic. Două femei l-au dat în judecată și cer o sumă uriașă drept despăgubiri. Jucătorul respinge acuzațiile, potrivit mediafax.

Două femei l-au dat în judecată pe jucătorul NFL. Ele susțin că au fost agresate sexual în timpul unui zbor către Londra care a avut loc anul trecut, potrivit BBC. Femeile, ambele însoțitoare de bord, au intentat proces împotriva lui Brandon McManus și cer mai mult de 1 milion de dolari drept despăgubire. În plus, ele acuză echipa jucătorului că nu a luat toate măsurile pentru a asigura siguranța persoanelor aflate la bordul avionului. În replică, reprezentanții clubului au deschis o anchetă. De asemenea, Brandon McManus a respins acuzațiile. Avocații săi vorbesc despre „o tentativă de extorcare” și spun că toate acuzațiile sunt fictive.

McManus era jucătorul formației Jaguars în momentul presupusului incident. Pe 14 martie, el a semnat un contract de 3,6 milioane de dolari cu Washington Commanders.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *