Valentin Gheorghe a semnat cu Politehnica Iași
|

Valentin Gheorghe a semnat cu Politehnica Iași

Politehnica Iași a anunțat joi că a semnat un contract cu atacantul Valentin Gheorghe. Acesta vine de la U Cluj, după ce în trecut a evoluat și pentru FCSB și Astra Giurgiu, mediafax.

Născut la data de 14 februarie 1997 (27 ani), la Ploiești, Valentin Gheorghe vine în Copu, sub comanda lui Toni da Silva, după ce în ultimele două zile Poli Iași a mai anunțat alte trei transferuri, ale lui Florian Kamberi, Robert Miskovic și Matei Tănasă. De asemenea, tot joi, ieșenii au anunțat despărțirea de zece jucători: Buș, Bouhemma, Jatoba, Katanec, Martac, Bettrieb, Silviu Lung, Saghiri, Kabran și Allansihmo. La U Cluj, Valentin Gheorghe a jucat barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, debutând în septembrie 2023 chiar într-un meci cu Poli Iași, câștigat de alb-albaștri cu 2-0.

„Este unul dintre jucătorii importanți ai generației sale, cu peste 200 de jocuri în prima ligă din România și Turcia, precum și selecții la naționalele U21, U23 și Olimpică (3 jocuri la JO 2021).”, scrie Poli Iași în prezentarea jucătorului. Echipa din Copou va debuta în noul sezon al Superligii în deplasare, sâmbătă, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *