Victor Ciutacu și Serghei Mizil vor analiza meciul FCSB- Lask Linz
|

Victor Ciutacu și Serghei Mizil vor analiza meciul FCSB- Lask Linz

Postul România TV, care a obținut drepturile de televizare pentru meciul retur dintre FCSB și LASK din play-off-ul Europa League, a anunțat echipa de comentatori și analiști care vor acoperi evenimentul.

Joi seara, la ora 21:30, pe Stadionul Steaua, FCSB și LASK se vor confrunta pentru un loc în grupele Europa League, după ce în turul de la Linz au terminat la egalitate, 1-1. Echipa care va câștiga se va califica în Europa League, în timp ce învinsa va continua în grupele Conference League, conform Gsp.ro. Meciul, crucial pentru campioana României, va fi transmis în direct de România TV, o surpriză având în vedere că acest post nu mai difuzase un eveniment sportiv de 11 ani, ultima dată fiind la meciul dintre Grecia și România (3-1) în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014. Cine comentează și analizează FCSB – LASK la România TV România TV a profitat de eșecul negocierilor dintre Pro TV și FCSB și a reușit să facă o ofertă acceptată de Gigi Becali. „Meciul va fi difuzat la România TV. Am discutat cu Ghiță (n.r. Sebastian Ghiță) și am oprit toate negocierile cu celelalte posturi”, a declarat Becali. Postul a stabilit deja echipa de comentatori și analiști pentru meci. Potrivit informațiilor obținute de GSP.ro, comentariul va fi asigurat de Marian Olaianos (PrimaSport, fost TVR) și Robert Șișcă (Radio România Actualități). În studioul de analiză, înainte de meci, vor participa jurnalistul Victor Ciutacu, fostul președinte LPF Dumitru Dragomir și Serghei Mizil, cunoscut pentru aparițiile sale excentrice în showbizul românesc. Partida va fi arbitrată de germanul Felix Zwayer, ajutat de asistenții Robert Kempter și Christian Dietz. De asemenea, în camera VAR se vor afla Christian Dingert ca arbitru video și Johann Pfeifer ca asistent

Dacă FCSB va reuși să învingă LASK și să se califice în grupele Europa League, clubul va primi un bonus de 4,31 milioane de euro din partea UEFA. Fiecare victorie în grupă ar aduce echipei încă 450.000 de euro, în timp ce un rezultat de egalitate va fi recompensat cu 150.000 de euro.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *