VIDEO Fotbalistul care la 57 de ani joacă la profesioniști vrea să revină în liga din țara natală
|

VIDEO Fotbalistul care la 57 de ani joacă la profesioniști vrea să revină în liga din țara natală

Kazuyoshi Miura, fost atacant al naţionalei de fotbal a Japoniei, în vârstă de 57 de ani, a dat de înţeles că se va întoarce în ţara sa natală pentru a-şi continua cariera, după ce şi-a încheiat al doilea sezon la echipa Oliveirense, din divizia a doua portugheză, scrie Reuters, conform News.ro.

Miura s-a alăturat lui Oliveirense de la Yokohama FC, împrumutat în februarie anul trecut, jucând trei meciuri în acest sezon fără a da gol. “Din momentul în care m-am trezit din somn şi până la culcare, mi-am petrecut timpul doar gândindu-mă la fotbal”, a spus Miura după sosirea pe aeroportul din Haneda. “A fost bine în acest sens, dar nu pot spune că randamentul meu a fost bun atâta timp cât nu înscriu”, a adăugat el.

După ce a mai jucat la cluburi din Brazilia, Italia, Croaţia şi Australia, Miura a spus că se gândeşte să se alăture unui club din Japonia, susţinând că şansele să continue la Oliveirense sunt “scăzute”. “Este foarte important să rămân fericit în timp ce joc fotbal”, a spus el.
Miura a glumit, de asemenea, că ar vrea şansă să joace alături de fostul star brazilian Romario, după ce acesta din urmă, în vârstă de 58 de ani, a anunţat luna trecută că va evolua din nou pentru echipa America Football Club din Rio de Janeiro. “Ar fi distractiv să joc cu el ca atacanţi. Aştept oferta”, a punctat Miura. Miura a fost esenţial pentru creşterea popularităţii fotbalului japonez după lansarea J-League în 1993 şi a marcat 55 de goluri în 89 de jocuri pentru naţionala Japoniei.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *