VIDEO Marcel Ciolacu, baie de mulțime în mijlocul suporterilor români la Munchen
|

VIDEO Marcel Ciolacu, baie de mulțime în mijlocul suporterilor români la Munchen

Premierul Marcel Ciolacu efectuează luni o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze. Cu această ocazie, şeful Executivului va fi prezent, de la ora 16,00, pe Allianz Arena din Munchen, la meciul România – Ucraina din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Potrivit unor înregistrări de pe străzile din Munchen, în zona în care se află suporterii români, premierul Ciolacu a făcut o adevărată baie de mulțime în mijlocul conaționalilor care au mers să susțină echipa națională în meciul de debut la Euro 2024. Numeroși suporteri au ținut să se fotografieze alături de Marcel Ciolacu, să-l întrebe dacă va candida la alegerile prezidențiale și chiar să-i scandeze numele. „M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!

Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a scris Ciolacu pe Facebook. Eveniment după meci După meci, premierul Ciolacu va lua parte la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituţională româno-bavareză.
La eveniment participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale şi media, şeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, reprezentanţi ai cultelor, personalităţi bavareze marcante implicate în relaţia bilaterală. De asemenea, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, va participa la evenimentele dedicate marcării a 25 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Landul Bavaria.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *