VIDEO | Umilință pentru CFR Cluj
|

VIDEO | Umilință pentru CFR Cluj

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în faza sferturilor de finală, de Corvinul Hunedoara, formație care evoluează în Liga a doua.
Hunedorenii s-au impus cu un incredibil 4-o. Clujenii au jucat în 10 oameni din minutul 11, când grecul Tachtsidis a primi cartonașul roșu. El și-a lovit cu cotul în față un adversar, în tușă. CFR a avut o prestație foarte slabă, fără ocazii mari, hunedorenii reușind să puncteze prin acțiuni spectaculoase de contraatac, inclusiv printr-un gol incredibil de la 30 de metri. Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Celelalte trei sferturi de finală ale Cupei României sunt U Craiova 1948 – FC Voluntari, U Cluj – FC Hermannstadt, care se vor juca miercuri, și Universitatea Craiova – Oțelul Galați, care se va juca joi.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *